Bijna zover / two nights to go / fast soweit - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Franziska & Klaas - WaarBenJij.nu Bijna zover / two nights to go / fast soweit - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Franziska & Klaas - WaarBenJij.nu

Bijna zover / two nights to go / fast soweit

Door: Franziska & Klaas

Blijf op de hoogte en volg Franziska & Klaas

04 September 2009 | Nederland, Groningen

Beste mensen,
Het is nu bijna zover: Nog twee nachtjes slapen en dan gaat ons grote avontuur beginnen. Of eigenlijk is het maar één nacht meer, want de laatste nacht slapen we al niet meer in ons eigen bed. Omdat we zondagochtend geen stress willen, hebben we besloten morgen al alles af te ronden thuis en dan de trein naar ons familie in Flevoland te pakken. Zo hoeven zondagochtend minder ver te reizen naar Schiphol en kunnen we het wat rustiger aandoen.
Intussen is bijna alles klaar. De tassen zijn gepakt, de koelkast schoon en leeg en Klaas heeft zijn laatste werkdag eropzitten. Nu morgen nog elektronisch inchecken, een laatste was draaien, alle prullemanden leeg en alle stekkers eruit en dan zijn we echt klaar voor vertrek. We hebben er zin in!
Groetjes en tot mails,

Dear friends,
We are almost there: to more night in the Netherlands before the big adventure begins. Actually we start our journey tomorrow already, as we will spend the last night at Klaas' sister's house in Flevoland. This way we won't have to get up that early on Sunday morning and we will have a more relaxed start to our trip.
By now everything is almost ready for departure. The bags are packed, the fridge empty and clean and Klaas just finished his last working day before vacation. Tomorrow we have only a few last minute things left, before we can leave: empty the garbage bins, check in for our flights on the internet etc.
Well that's it for now. Our next message will probably come from Australia or maybe Hongkong.
Take care!

Grüezi mitenand!
Dies ist wahrscheinlich der vorläufig letzte Bericht aus den Niederlanden. Es ist nämlich fast so weit: Übermorgen fliegen wir via Hongkong nach Perth, wo wir wenn alles glatt läuft am Montagabend ankommen werden.
Inzwischen steht fast alles bereit: die Koffer sind gepackt, der Kühlschrank ist leer und sauber und Klaas hat heute seinen letzten Arbeitstag vor den Ferien hinter sich gebracht. Nur ein paar wenige Dinge müssen wir morgen noch erledigen: elektronisch einchecken, die letzte Wäsche waschen, alle Stecker ausziehen und die Abfalleimer leeren. Dann sind wir zur Abreise bereit.
Die letzte Nacht auf niederländischem Boden verbringen wir nicht zuhause, sondern bei der Schwester von Klaas in Flevoland. So müssen wir am Sonntag nicht in aller Herrgottsfrühe aufstehen, um rechtzeitig auf dem Flughafen zu sein und wir können die lange Reise ausgeruht beginnen.
Bis zum nächsten Mal!
Liebi Grüessli,
Fränzi & Klaas

• 04 September 2009 - 16:06

Marie-Claude Lalonde:

I wish you both a wonderful trip there. Have fun. Amusez vous bien!

• 04 September 2009 - 20:51

Ada En Eiso:

Hallo Franziska en Klaas, wij wensen jullie een heel goeie reis en kom veilig aan in Australië. Het lijkt mij een hele zit, ik vond twee keer zo'n vier uur meer dan genoeg! Maar ja, je moet er wat voor over hebben.
    Wat die foto op onze site betreft, die wilde thuis niet lukken en hier zag ik ook dat hij er toch op stond. Ik vind hem groter en dus herkenbaarder, dat was de reden.
    Nogmaals, vanuit een warm Canada een fantastische reis toegewenst. En mocht je nog tijd hebben, ik heb inmiddels foto's bij het verslag van IJsland gezet.
    Groetjes van Ada en Eiso

• 05 September 2009 - 08:59

Tineke:

Jullie bedden zijn al opgemaakt en de logeerkamer in orde gebracht. Wees welkom dus en geniet van een laatste hollandse maaltijd.

• 05 September 2009 - 20:25

Sietse:

Klaas en franziska heel veel plezier down under en geniet van deze avontuur en stuur me een kaartje als het kan.
    Adres stuur ik via gmail.

Groetjes en alvast een goeie reis naar Australie.

• 07 September 2009 - 01:42

Franziska & Klaas :

Bedankt allemaal voor de reacties. We vinden het altijd heel leuk om ook van jullie te horen.

Vielen Dank für Eure Berichte! Wir finden es immer toll, auch von Euch zu hören.

Thanks for the posts everyone! We love to get some feedback from you.

• 16 September 2009 - 20:22

AC:

Spannend.
    Op naar het volgende verslag ;-)