2 november 2009: Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Franziska & Klaas - WaarBenJij.nu 2 november 2009: Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Franziska & Klaas - WaarBenJij.nu

2 november 2009: Hong Kong

Door: Franziska & Klaas

Blijf op de hoogte en volg Franziska & Klaas

02 November 2009 | Hong Kong, Hong Kong

We hebben Sydney en het werelddeel Australië inmiddels verlaten en zijn voor het einde van onze vakantie aangekomen in Hong Kong. De drukte van de steden, Sydney en nu zeker hier in China houdt ons bezig. Geen tijd om rustig achter de computer te zitten. Overmorgen vliegen we naar Amsterdam en zullen thuis weer een wat uitgebreider bericht schrijven over de afgelopen week.
Groetjes, Franziska & Klaas.

Unsere Reise geht seinem Ende entgegen: Gestern haben wir Australien hinter uns gelassen und sind von Sydney nach Hongkong geflogen. Da wir hier in Hongkong nur gerade zwei Tage zur Verfügung haben, wollen wir unsere kostbare Zeit nicht am Computer verbringen. Den letzten Bericht über Sydney und Hongkong habt Ihr deshalb noch zugut. Den schreiben wir dann, wenn wir wieder zuhause und ausgeschlafen sind. Wenn alles nach Plan geht, sind wir am Mittwoch 4. November am frühen Nachmittag wieder zuhause in Groningen.
Bis dann! Herzliche Grüsse,
Fränzi & Klaas

This message is just to let you know, that we arrived in Hongkong safely. Yesterday we left Sydney and flew to Hongkong. As we have only two days to discover this vibrant city, we don't want to spent too much time at the computer. The rest of the story about our experiences in Sydney as well as Hongkong will follow as soon as we are back home again. If everything goes according to plan that will be around midday on the 4th of November. Don't expect us to write a message right away, as we will have to get over the jetlag first.
Take care! Greetz,
Franziska & Klaas

• 02 November 2009 - 14:19

Margreet:

Hallo Franziska en Klaas,
    Volgens mij moeten jullie een grandioze reis gehad hebben. Op het prikbord heb ik de voorbereidingen zo'n beetje kunnen volgen. Leuk om dan ook de reisverslagen te lezen.
    Bedankt voor de vele herinneringen die je weer wakker geroepen hebt bij mij.
    Plannen jullie alweer een volgende reis?
    Margreet.

• 02 November 2009 - 14:31

Agnes En Colinda:

Goede reis naar huis!!

Groetjes

• 02 November 2009 - 15:05

Anneke:

Hoi K&F,

Hou er rekening mee dat het hier frisjes is, dus warme kleding boven in de koffer.
    Goede reis terug! En tot horens!!

Anneke

• 02 November 2009 - 16:44

Ada:

Hopelijk nog een paar fijne laatste dagen en welkom thuis in een herfstig Nederland.
    Groetjes van Ada en Eiso

• 02 November 2009 - 20:45

Sietse:

Geniet nog even van de lange vakantie die jullie hebben gehad waar vele die deze weblog hebben gelezen en gevolgd jaloers zullen zijn, zeker ik maar aan alles komt toch ook weer een eind dus daarom wens ik jullie een behouden reis terug naar Amsterdam.

Groetjes Sietse

• 18 November 2009 - 11:56

Hans (Tet):

Heel leuk om dit allemaal te lezen! Memory lane. En aan de vliegen wen je vanzelf....eventually!
    Jullie hebben een prachtige reis gemaakt en er is nog zo veel meer in Australia!!
    Cheers
    Hans