Nog 2 weken / Noch 2 Wochen / Two weeks to go
Blijf op de hoogte en volg Franziska & Klaas
18 September 2012 | Nederland, Groningen
Omdat wij overal naar onze vakantieplannen van dit jaar gevraagd worden, zal ik deze hier maar gaan verklappen: Over twee weken vertrekken wij voor 3 weken naar Spanje. We vliegen naar Malaga en zullen daar een auto huren, waarmee we Andalusië willen gaan verkennen. Belangrijke bestemmingen op onze rondreis zijn: de Alpujarra, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda en Nerja.
Ik weet nog niet, of we deze keer ook tijdens de reis een blog gaan bijhouden. Onze vakantie is namelijk maar kort en zo een blog bijhouden kost een hele hoop tijd. We willen deze keer gewoon gaan genieten van al het moois, wat Andalusië te bieden heeft en niet halve dagen achter de computer gaan zitten. Hopelijk hebben jullie daar begrip voor. Waarschijnlijk zullen we daarom pas achteraf, als we weer terug in Nederland zijn, wat berichten en foto's op deze blog zetten.
Groetjes en tot de volgende keer,
Franziska & Klaas
Liebe Freunde,
In letzter Zeit werden wir regelmässig gefragt, ob wir denn für dieses Jahr keine Reisepläne mehr hätten. Die Antwort auf diese Frage lautet: Doch natürlich haben wir die. In knapp zwei Wochen fliegen wir nämlich für 3 Wochen nach Spanien. Mit einem Mietwagen gehen wir von Malaga aus auf Entdeckungsreise in Andalusien. Unsere wichtigsten Reiseziele sind dabei: die Alpujarra, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda und Nerja.
Weil das Schreiben von Beiträgen für das Reisetagebuch im Internet ziehmlich aufwändig ist und sehr viel Zeit kostet, wissen wir noch nicht, ob wir während der Reise schon neue Artikel auf dieser Webseite publizieren werden. Unsere Ferien sind einfach zu kurz, um stundenlang am Computer zu sitzen. Wahrscheinlich wird deshalb erst nach unseren Ferien eine Zusammenfassung unserer Erlebnisse und eine Auswahl unserer Fotos auf dieser Seite zu finden sein. Wir hoffen, Ihr habt Verständnis dafür.
Ganz herzliche Grüsse und bis zum nächsten Mal,
Fränzi & Klaas
Dear friends,
Some of you might have wondered whether we plan to take another trip this year? In fact we do. Two weeks from now we will fly to Malaga for a three-weeks trip by hired car across Andalucía. The main destinations of this trip are the Alpujarra, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda and Nerja.
As three weeks is not much to discover Andalucía, I’m not sure we will manage to update this blog while travelling. We would rather use the limited time we have for sightseeing, than spend hours behind the computer writing updates for this blog. But of course we do plan to publish a brief summary of our travel notes as well as a few photographs on this blog, once we are back home. So please be patient with us!
Take care! See you next time!
Franziska & Klaas
23 September 2012 - 18:20
Ada:
Hallo lieve Franziska en Klaas,
Ook al hebben jullie heimwee naar Canada door mijn verslagen, wat jullie gaan doen binnen twee weken klinkt zeker zo heerlijk. Het lijkt mij geweldig om hier nog even de herfst te ontvluchten en daar van het lekkere weer te gaan genieten en allerlei mooie cultuur op te snuiven. En dat je geen blog bijhoudt Franziska, ook prima, je moet precies dat doen waar je zin in hebt. Ik doe het ook alleen maar als we naar Canada gaan, niet omdat andere landen minder de moeite waard zijn maar gewoon, omdat dat zo bij Canada hoort op de een of andere manier. En ach, het is een klus, maar wel een leuke. Ik kan daardoor minder boeken meenemen.
We hebben inderdaad je mailtje niet gekregen, dus goed dat je het even hebt laten weten.
Een heel goeie reis gewenst en ga lekker genieten. We horen jullie verhalen wel wanneer je daar klaar voor bent.
Hartelijke groetjes van Ada en Eiso -
26 September 2012 - 19:47