Vlaanderen Vakantieland
Door: Franziska
Blijf op de hoogte en volg Franziska & Klaas
21 December 2013 | Nederland, Groningen
Vandaag was het dan zover: de uitzending van Vlaanderen Vakantieland over Harlem was op de Belgische tv te zien. En ja hoor, wij zijn een paar keer in beeld! Als jullie de uitzending gemist hebben en ze graag nog willen bekijken, dan kunnen jullie morgen zondag 22 december naar de herhaling kijken: om 17.15 uur op België Één.
We wensen jullie alvast heel veel plezier!
Ook wensen we jullie alvast hele fijne kerstdagen en een goede start in het nieuwe jaar!
Franziska & Klaas
Liebe Freunde,
Heute war es dann endlich soweit: die Sendung über New York, die das belgische Fernsehen während unserer Führung durch Harlem gefilmt hat, wurde ausgestrahlt. Und wir sind tatsächlich ein paar Mal im Bild! Weil die meisten unter Euch natürlich kein belgisches Fernsehen empfangen können, könnt Ihr Euch die Reportage leider vorläufig nicht ansehen. Falls die Sendung später doch noch über Internet zu sehen ist, dann schicke ich Euch den Link.
Wir wünschen Euch allen schöne Festtage und einen guten Rutsch in ein hoffentlich glückliches neues Jahr!
Ganz liebe Grüsse,
Fränzi & Klaas
Dear friends,
You might remember we were filmed by a Belgian film crew during our walking tour across Harlem. Well today was the day the program was broadcasted on tv and yes, we actually appeared in it. Unfortunately most of you won't be able to watch Belgian tv, so to tell you that the programm is broadcasted again tomorrow is kind of useless. But you might be able to watch it on the internet later next week. If this is the case, we will publish a link to the program on this website.
For now we wish you all a mery Christmas and a very happy new year!
Take care! Love,
Franziska & Klaas
22 December 2013 - 11:55
Ada En Eiso:
Hallo Franziska en Klaas,
ik wist helemaal niet dat jullie bij opnamen betrokken zijn geweest, wat leuk! Als ik het niet vergeet vanmiddag gaan we zeker kijken. Bedankt voor de tip en groetjes van
Ada en Eiso -
22 December 2013 - 18:07
Ada En Eiso:
Hallo again,
We hebben jullie gezien hoor, heel duidelijk. Jij Franziska had een lila jas en Klaas een blauwe. Een paar keer goed in beeld. Wat leuk! En wat ik zo leuk vond was ook die High line te zien waarover je in je verslag had geschreven. Dat park gemaakt op een oude spoorlijn. Dat sprak mij toen al zo aan en nu kon ik het zien, erg leuk.
Nou, nogmaals bedankt hoor en groetjes van
Ada en Eiso -
22 December 2013 - 20:21
Franziska & Klaas :
Beste Ada & Eiso,
Leuk dat jullie genoten hebben van de uitzending. Wij konden de tweede helft van het programma over de High Line eigenlijk beide keren niet rustig bekijken, want kort nadat het item over Harlem was afgelopen, hadden we al de familie aan de telefoon, die ons even kwam melden, dat ze ons op tv gezien hadden. Maar we hebben gelukkig de hele uitzending opgenomen en kunnen die dus later in alle rust nog een keer bekijken.
Natuurlijk hopen we, dat het goed met jullie gaat en dat jullie de kerstdagen zonder pijn kunnen doorbrengen.
We wensen jullie hele fijne kerstdagen en natuurlijk een gelukkig en reislustig nieuw jaar!
Franziska & Klaas -
22 December 2013 - 22:45
Leen En Ellien Van Der Kooij:
Hallo Franziska,
Ik heb helaas de uitzending niet gezien, sorry, maar ben erg benieuwd of jullie al iets weten over de plannen voor jullie reis naar Australie. Is er al nieuws van jullie werkgever? Hopelijk goed nieuws. In ieder geval hele fijne feestdagen gewenst en veel reisplezier in 2014.
Ellien -
23 December 2013 - 14:03
Franziska & Klaas :
Hoi Ellien,
Misschien dat je de uitzending later nog wel op de website van Vlaanderen Vakantieland kunt terugkijken. Op dit moment staat echter nog maar het eerste gedeelte van de uitzending over New York op de site en wij komen er pas in deel twee op. Ik zal het in de komende dagen in de gaten houden en als deel twee op de site verschijnt, dan zal ik hier een link naar het filmpje plaatsen.
Om antwoord op jouw vraag te geven: nee we hebben nog geen definitief uitsluitsel van onze werkgever. Tenminste Klaas nog niet, want mijn vakanties zijn al wel goedgekeurd door mijn groepsleider. Klaas hoopt, dat ook hij voor 1 januari gaat horen, of zijn vakantie door kan gaan. Maar met de momentele topdrukte bij de post, heeft zijn groepsleider deze week wel iets anders aan zijn hoofd dan de vakantieplanning. We moeten dus nog even geduld hebben. Hopelijk weten we volgende week meer en kunnen we gaan boeken. We hebben namelijk al wel contact gehad met de reisorganisatie en een offerte aangevraagd.
Groetjes en een hele fijne kerst toegewenst,
Franziska